Angela

Mijn naam is Angela, en ik ben geboren in 1984. Samen met Janneke, Anneke en Elke zit ik al vanaf het begin bij Theatergroep Respect. Mijn hobby's zijn: Tekenen, schilderen, lezen en verder alles wat met fantasy te maken heeft. Ik werk in Wouw, in een bijzondere dieren winkel, waar ze slangen, hagedissen en schildpadden verkopen. Verder ben ik dol op zingen en dansen en gelukkig kan ik wat dat betreft bij Respect goed mijn ding doen. Ik ben dol op de slechterik? spelen. Men kent mij wel van rollen als: Barones van Rattenkruid tot Leugenaar, Heks-van-Hans-en-Grietje, Jane Eigenheimer en Isabella Labbekak, de Sabel van de 7 zee?. Mensen vinden me daardoor helaas niet zo aardig meer, maar ik vind het heerlijk!

Angela

Ik zit sinds 2019 bij theatergroep respect. Ik vind het super leuk! Mijn hobby's zijn zwemmen, knutselen, diamond painting, wandelen, fietsen, tv kijken en dvd kijken. Ik kijk vooral: Moordvrouw, Baantjer en Disney. Op dvd kijk ik vooral Carey Slee. Ik doe ook graag koken. Tapas en pasta eten vind ook heel leuk om te doen.

Bas

Hoi ik ben Bas en zit sinds ‘Vrijdag de dertiende’ bij Theatergroep Respect. Ik vind het erg leuk om bij Theatergroep Respect te spelen. Het is een echte groep en iedereen heeft respect voor elkaar. Via een folder heb ik Respect ontdekt. Ik vond het meteen leuk. Ik hoop dat ik nog erg lang bij Respect mag blijven! Naast dat ik bij Respect speel, ben ik in Zevenbergen toneelmeester bij de Snipperbende. Ik pak de decor spullen en bedien het gordijn

Esther

Ik ben Esther, ik doe al de nodige jaren mee aan de musicals van Respect. Ik heb al verschillende rollen gehad in de musicals. De rol van koningin vond ik het leukst, dat was in Er was is eens geen prins. En de rol Piraat Poetslap in de laatste musical vond ik ook heel leuk. In Circus Trubbel was ik waarzegster en toen moest ik solo zingen en dat ging hartstikke goed. Ik luister ook graag naar muziek vooral Nederlandstalig. Overdag werk ik op de sociale werkplaats in Etten Leur, in en om pakwerk, 5 dagen per week.

Eva

Hoi ik ben Eva en 2017 was is mijn eerste jaar bij Respect. Ik speelde dat stuk 4 rollen en danste mee met de groep. Ik vond het spannend maar ook heel leuk om mee te doen Toen ik wat jonger was heb ik ook op een toneelvereniging gezeten, maar nadat ik 2 voorstellingen vanuit de zaal had gezien, dacht ik, dat wil ik ook. Theatergroep Respect past goed bij mij.. Het allerleukste vind ik met alle andere mensen bezig zijn. Ook vind ik het repeteren en dansen erg leuk. Theater spelen is een van hobby’s. Ik vind shoppen erg leuk en kijk graag tv.

Gerrie

Mijn naam is Gerrie. Mijn hobby's zijn 3D- kaarten maken, zwemmen, gymmen, plaatjes plakken, en de knutselclub waar ik heen ga. Ik werk op de WVS en daar maak ik zonnebanken. Ik zit vier jaar bij het toneel en ik heb het heel goed naar mijn zin, ik hou ook heel veel van winkelen. Dit was het.

Kelly

Mijn naam is Kelly en sinds Gedonder op de boerderij zit ik op de musical. Het is erg leuk om te doen. Mijn hobby's zijn: lezen, puzzelen, winkelen, musical spelen natuurlijk, en uitslapen

Krista

Mijn naam is Krista Ik speel al meer dan 14 jaar bij theatergroep respect, en ik vind het heel leuk. De leukste voorstelling vond ik Circus Trubbel toen ik kleine Anna speelde, de leukste rol was Anouk met spokengespuis! Ik ga graag uit, en ik vind dansen, zwemmen, en toneel ook heel leuk. Ik vind Respect leuk en gezellig.

Matthijs

Hoi, ik ben Matthijs en heb pas aan 1 musical meegedaan. Ik wilde wel eerder al beginnen met toneel maar was nog te jong. Nu ben ik blij deel uit te maken te maken van respect en met rol in het volgende stuk als………( houd ik lekker geheim )en vertel ik nog niet. Naast toneel doe ik ook aan voetbal en ben een enorme fan van Feyenoord. Ik ga 2-3 naar een zorgboerderij in hoeven, 1-2 dagen naar dorpshuis de Schalm in Heerle en 1 dag naar lunchroom Effe Anders in Roosendaal. Thuis speel ik met lego, op de play station en ben ik graag in de keuken bezig met het maken van taarten

Michel

Ik ben Michel 38 jaar, speel sinds Portie vamtasie en Henkstra's bij theatergroep. Theatergroep Respect is een gezelligheidsgroep we staan voor iedereen klaar. Mijn Hobby's Tijdens weekendende en andere activiteiten in mijn huis doe ik tussen door oefenen van het toneel. ik sta voor iedereen klaar.

Richard

Hoi ik ben Richard en zit sinds Vrijdag de dertiende bij theatergroep Respect. Eerst heb ik 10 stukken vanuit de zaal bekeken. Daarna heb ik enkele keren ingevallen, zoals bij Alfred Jodocus Kwak en Altijd prijs. Ik vind het hartstikke leuk om bij theatergroep Respect te zitten. Je leert elke keer iets nieuws en je bouwt samen iets op. Hobby's: Ik teken en kook graag. Daarnaast hou ik van lekker buiten zijn, zoals tuinieren, wandelen en ski in Oostenrijk.

Ronnie

Hoi ik ben Ronnie. Ik ben op 23 juni jarig. Ik zit vanaf het jaar 2012 bij theatergroep Respect Ik vind het daar heel erg leuk mijn hobby,s zijn computeren en tv kijken en toneel spelen ik heb ook nog een vriendin waar ik ook leuke dingen mee doe. Ik ga ook een keer in de maand eten bij dinnerclub de Koepel en ook een keer in de maand naar de soos in Oudenbosch Ik hoop nog heel lang bij theatergroep te blijven ik heb al veel rollen gespeeld mijn leukste rol was toen ik een verliefde schildknaap moest spelen en de andere rollen waren ook heel leuk om te spelen. Ik hou ook heel erg van muziek vooral Nederlandstalig en spelletjes doen Mijn lievelings eten is lasagne maar groente vind ik ook lekker Ik zing ook heel graag met microfoon en dan vooral Nederlandstalig

Sarah

Ik ben Sarah en ik ben 33 jaar oud en woon op in Roosendaal. Bij mijn moeder heb ik 3 honden en een kat en 2 zussen en een broer en hobby paardrijden en tennis in de zomer en fietsen en wandelen.

Thierry

Hoi, Ik ben Thierry en ben 49 jaar. Ik heb het erg naar mijn zin bij respect. Dansen en zingen vind ik erg leuk. Soms plaag ik een beetje tussendoor. Mijn hobbyś zijn theater spelen, bowlen, fietsen en schilderen. Ik werk bij kunst en zo. Dit vind ik erg leuk. Ik ben erg creatief. ook ga ik graag op vakantie. Ik ben al naar Oostenrijk en Spanje geweest en wil nog graag naar Denemarken. Ik ben namelijk gek van Lego en daar is Legoland.

Jojanneke

Theo